Black Friday-kampanj på leksaker

Betala inte onödigt dyrt för kvalitetsleksaker, utan använd istället Black Friday till att köpa leksaker till t.ex. årets julklappar. Om ett barn i din närhet fyller år i under vintermånaderna passar det också perfekt att shoppa present till hen under den stora rean. För den som har riktigt bra framförhållning kan köp vid Black Friday få leksakerna att räcka året om, särskilt om öppet köp gäller en längre tid — det är väl värt att kolla det finstilta här. Numera händer det att affärerna lämnar öppet köp i ett helt år.

Tre saker att känna till om Black Friday-rean

  • Black Friday är från början en amerikansk tradition som har spridit sig över hela världen och blivit en av de största köphelgerna. En av förklaringarna till namnet är att det är vid denna tiden på året som butiken börjar gå med vinst och inte längre presenterar röda siffror.
  • Numera räknas Black Friday som starten på julhandeln, och är ett bra sätt för kunden att sprida ut sina kostnader för att inte spara alla dyra köp till december.
  • Under de senaste åren har Black Friday fått enormt fäste i Sverige, och handeln ökar med hundratals procent i en del branscher. Såväl fysiska butiker som nätbutiker brukar ladda upp med erbjudanden och kampanjer, så det är ett bra tillfälle att göra de köp som behövs framöver.

Shoppa smart och spara pengar på leksaker

Genom att nyttja kampanjer och reor som Black Friday finns det goda chanser att skaffa presenter utan att gå över sina ekonomiska förutsättningar. Eller, helt enkelt, inte spendera mer än nödvändigt på prylarna. Fler sätt att handla smart är också att utnyttja erbjudanden om fri frakt genom att handla flera leksaker vid ett och samma tillfälle, för att komma upp i summan som krävs för fri frakt. Då sparas även en del koldioxid eftersom endast en transport behövs. Men det allra bästa tipset för att spara är ändå att bara köpa saker som behövs och som kommer att användas, och att hellre satsa på kvalitetsleksaker som håller för många, många timmars lek.


Publicerat

i

av

Etiketter: