Kontakta Stadsbudskåren när du vill flytta otympliga föremål

Det är spännande och stressande att flytta till en ny bostad. Men även om du vänder blad och påbörjar ett nytt spännande kapitel i livet behöver du tänka på hur logistiken ska lösas. Till exempel kan du ha tunga eller otympliga föremål som ska flyttas med till den nya bostaden. När det kommer till tunga eller svåra lyft kan det vara värt att anlita Stadsbudkåren om du flyttar inom Linköping med omnejd. Läs vidare så förklarar vi varför!

4 exempel på föremål som Stadsbudskåren kan flytta åt dig

Det finns många olika typer av föremål som kan vara svåra och jobbiga att flytta från en bostad till en annan. Därför rekommenderar vi att du kontaktar en lokal flyttfirma för att få hjälp med detta. Om du till exempel bor i Linköping kan du med fördel anlita Stadsbudskåren (https://www.stadsbudflytt.se/). De kan hjälpa dig att flytta olika typer av föremål såsom:

  • Möbler. Många olika typer av möbler, däribland sängar, soffor och garderober, kan ofta vara något av en mardröm att hantera på flyttdagen. Detta beror på att dessa möbler är stora, otympliga och tunga. Ofta behöver de dessutom monteras ner och sedan monteras ihop igen. Därför kan du vilja ta hjälp av proffs för att slippa hantera detta på egen hand.
  • Pianon. Pianon är en annan typ av föremål som är komplicerat att flytta. Detta är ett
  • fint instrument som är både tungt och ömtåligt. Därmed är detta ett av de allra mest utmanande föremålen att flytta mellan två bostäder. Proffs som ägnar sig åt att flytta pianon har dock utarbetade processer för att lyckas göra detta på ett bra sätt.
  • Vitvaror. En annan typ av föremål som ofta är stort och otympligt är vitvaror av olika slag. Det kan till exempel röra sig om kylskåp, tvättmaskiner och diskmaskiner. De är inte bara tunga utan har dessutom olika typer av sladdar och slangar som man behöver hantera på rätt sätt. Dessutom är det viktigt att förhindra att de invändiga komponenterna kommer till skada i samband med flytten.
  • Gymutrustning. Det blir allt vanligare att privatpersoner skaffar sig ett hemmagym. På flyttdagen medför dock gymutrustningen vissa utmaningar. Löpband, fria vikter och motionscyklar är några exempel på föremål som ofta är stora, har en lite annorlunda form och väger en hel del.

Publicerat

i

av

Etiketter: