Sportvagnar för cykel och motion

Sportvagnar för cykel och motion

Att tala om cykelvagnar är någonting som förekommer allt mer. I takt med att cykeln används som fortskaffningsmedel i allt högre utsträckning, växer också efterfrågan på alternativ som har bredare funktioner. Thule cykelvagnar är utformade för att möta de krav som ställs från träningsintresserade med barn. Bland de önskemål som kan tänkas ligga till grund för de nya cykelvagnarna finns möjligheten att jogga med barnvagn. En cykelvagn är utmärkt för jogging oavsett hur tokigt det kan låta! Cykelvagnarna kan göras om till vanliga barnvagnar utformade för träning. Det krävs inte mer än några snabba justeringar för att ha en bra träningsvagn. Vad detta innebär är att man kan ta cykelvagnen till motionsområdet för att sedan parkera cykeln och göra om vagnen till en barnvagn. Därefter kan man springa sin runda innan man hakar fast vagnen på cykeln och åker hem!

Tidigare har det varit svårt att använda cykeln om man skall ha med sig barnvagnen. Med Thule cykelvagn kan man ha med sig allting i ett och samma paket. I och med att barnen kan sitta kvar i vagnen spelar det ingen roll ifall de små skulle somna under färden. De kan tryggt ligga och vila från dörr till dörr. Är man noga med sin träning och även vill kunna använda vagnen vintertid, kan man anpassa denna för skidåkning.

Säkerhet på vägarna med cykelvagn

Oavsett vart man skall och vilken tid man har på sig, är säkerheten alltid viktigast! Det är bra med en cykelvagn som är testad och säker, men det är samtidigt lika viktigt som alltid att ha på sig hjälm. Om någonting skulle hända är det viktigt att alla klarar sig. Även den vuxne som cyklar! Trots att det inte finns krav på att vuxna skall ha cykelhjälm, är det att rekommendera för alla. När man skall föregå med gott exempel är det viktigt att man tar sitt ansvar. Det är även viktigt att du som vuxen klarar dig nog för att hantera situationen om någonting skulle hända. Det går att införskaffa cykelhjälmar till både barn och vuxna på samma ställen man besöker för att köpa en cykelvagn.

När det gäller cyklar är det naturligtvis viktigt att man ser över dennes funktion. Att byta kedja, smörja nav, justera bromsar och montera lysen är viktigt för att ert ekipage på ett bra vis skall kunna färdas säkert på vägar runt om i staden.


Publicerat

i

av

Etiketter: